Wróć   Sdcv.pl - Forum komputerowe > HydePark > Kino, DVD, TV, Muzyka

Kino, DVD, TV, Muzyka krytyka filmów i muzyki, co warto obejrzeć i posłuchać, dyskusja, opinie,



 
Narzędzia wątku
Stare 11-11-09, 14:13   #1
Angmir
..:: Trial Member ::..
 
Awatar Angmir
 
Dołączył: Feb 2008
Wiek: 31
Posty: 3
Rozdane podziękowania: 1
Podziękowano mu 1 raz
Siła reputacji: 0
Angmir
Domyślnie 2012 - opinie

Ktoś widział już film - podejrzewam ze będzie to typowy przerost reklamy nad treścią typowy do wszystkich filmów z John'em Cusack'iem. Nie mniej chciałbym sie o tym przekonać. orientuje się ktoś można się spodziewać filmu w obiegu p2p w internecie :) za 2 tygodnie ? a może już można gdzieś zassać...

Ostatnio edytowane przez loopo ; 11-11-09 o 20:17 Powód: poprawa tematu
Angmir jest offline  
Stare 11-11-09, 16:35   #2
Nekromanta
BAN
 
Awatar Nekromanta
 
Dołączył: Nov 2009
Posty: 303
Rozdane podziękowania: 140
Podziękowano mu 41 razy
Siła reputacji: 0
Nekromanta Nekromanta Nekromanta

Awards Showcase

Domyślnie Odp: 2012 the movie

film zapowiada się ciekawie nawet lubię filmy tego typu i chyba długo poczekam na porządna wersje z normalnym lektorem a widziałem że tutaj nie można dawać sztucznych lektorów wiec będę zaglądał często i niecierpliwie
Nekromanta jest offline  
Stare 11-11-09, 16:47   #3
Nekromanta
BAN
 
Awatar Nekromanta
 
Dołączył: Nov 2009
Posty: 303
Rozdane podziękowania: 140
Podziękowano mu 41 razy
Siła reputacji: 0
Nekromanta Nekromanta Nekromanta

Awards Showcase

Domyślnie Odp: 2012 the movie

wiem właśnie to trochę dobija że filmy w najlepszych wersjach powstają dopiero po kilku miechach jak większość ludzi o nich zapomina ale ja się tym nie martwię po prostu uzbroję się w cierpliwość i poczekam bo cóż to za przyjemność oglądanie filmu w jakości cam

tak żeby nie spamować do zobaczenia za 2-3 miechy jak obejrzę to postaram się zdać relacje jakie są moje wrażenia po filmie więc do zobaczenia w nowym roku w tym temacie :)
Nekromanta jest offline  
Stare 11-11-09, 20:16   #4
loopo
..::Admin sDcv ::..
 
Awatar loopo
 
Dołączył: Jul 2007
Wiek: 47
Posty: 1,949
Rozdane podziękowania: 108
Podziękowano mu 220 razy
Siła reputacji: 131
loopo loopo loopo loopo loopo loopo loopo loopo

Awards Showcase

Domyślnie Odp: 2012 the movie

Więc panowie i panie obejrzałem ten film dzisiaj w kinie i jestem zachwycony.
To tylko Amerykanie mogą nakręcić film z takim rozmachem i finezją , polecam wszystkim ''2012''.
Moja ocena 10/10 i piszcie o swoich wrażeniach w tym temacie:

Trailer



P.S.
Wersja kinowa tego filmu w necie wejdzie lada dzień.
loopo jest offline  
Stare 12-11-09, 11:04   #5
Mr_Sound
---==MusiC==---
 
Awatar Mr_Sound
 
Dołączył: Oct 2008
Skąd: MSZ
Posty: 573
Rozdane podziękowania: 239
Podziękowano mu 48 razy
Siła reputacji: 73
Mr_Sound Mr_Sound Mr_Sound Mr_Sound

Awards Showcase

Domyślnie Odp: 2012 - opinie

Też byłem na nim wczoraj i polecam. Chociaż to nie mój gatunek lecz można i warto go obejrzeć choćby dla zabicia czasu<big_smile>

P.S. Jak dla mnie ten film to zlepek kilku filmów katastroficznych (np. Wulkan, Pojutrze) z dodanym wątkiem biblijnym o arce. No ale efekty robią wrażenie;)
Mr_Sound jest offline  
Stare 17-11-09, 14:40   #6
irbi
..:: Junior Member ::..
 
Awatar irbi
 
Dołączył: Dec 2007
Wiek: 43
Posty: 76
Rozdane podziękowania: 1
Podziękowano mu 5 razy
Siła reputacji: 54
irbi
Domyślnie Odp: 2012 - opinie

Mam przeczucie że bedzie to najlepszy film katastroficzny jaki w ostatnim czasie się pojawił. Zwiastun znakomity miejmy nadzieje że film będzie równie dobry.
irbi jest offline  
Stare 08-12-09, 10:58   #7
irbi
..:: Junior Member ::..
 
Awatar irbi
 
Dołączył: Dec 2007
Wiek: 43
Posty: 76
Rozdane podziękowania: 1
Podziękowano mu 5 razy
Siła reputacji: 54
irbi
Domyślnie Odp: 2012 - opinie

Jednak się nie myliłem film jest całkiem niezły bardzo ciekawy i te efekty specjalne, polecam trzeba go zobaczyć koniecznie.

Nie piszemy dwóch postów pod rząd!/Mod

Ostatnio edytowane przez Nordbard ; 12-08-10 o 21:14
irbi jest offline  
Stare 12-12-09, 22:00   #8
yanice
..:: Trial Member ::..
 
Awatar yanice
 
Dołączył: Apr 2009
Posty: 7
Rozdane podziękowania: 0
Podziękowano mu 0 razy
Siła reputacji: 0
yanice
Domyślnie Odp: 2012 - opinie

Film konczy sie ciekawie tylko na zapowiedziach. Nie warto wydawac na to ciezko zarobionych pieniedzy :P
Warto zobaczyc jedynie dla efektow specjalnych
yanice jest offline  
Stare 27-07-10, 10:18   #9
vegeta82
Gość
 
Awatar vegeta82
 
Posty: n/a
Domyślnie Odp: 2012 - opinie

Zdjęcia są naprawdę bardzo dobrze zrobione. Robią wrażenie i są warte obejrzenia. Całość oceniam na 7/10:)
 
Stare 02-08-10, 18:07   #10
jupiter12
..:: Trial Member ::..
 
Awatar jupiter12
 
Dołączył: Apr 2010
Posty: 15
Rozdane podziękowania: 0
Podziękowano mu 0 razy
Siła reputacji: 43
jupiter12
Domyślnie Odp: 2012 - opinie

Akcja się wlecze, końcówka filmu przewidywalna, gra aktorska kiepska, typowa hollywoodzka produkcja, jedynie efekty są fajne nic więcej w tym filmie nie ma. 2/10 tak oceniam ten film. Dzień zagłady był o wiele lepszy.
jupiter12 jest offline  


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Doomsday 2012 - The End Of Days.Dzień sądu 2012 - Koniec dni. Dokument krokodyl Napisy 0 12-09-08 12:33


Narzędzia wątku


Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym!
Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !



Powered by vBulletin®
Copyright © Sdcv.pl 2007 - 2020
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:54.