Wróć   Sdcv.pl - Forum komputerowe > Multimedia > GSM dyskusje

GSM dyskusje Dyskusje o telefonach, pomoc z GSM.



 
Narzędzia wątku
Stare 30-06-11, 16:37   #1
andrew09
..:: Member ::..
 
Awatar andrew09
 
Dołączył: Jun 2008
Posty: 82
Rozdane podziękowania: 28
Podziękowano mu 1 raz
Siła reputacji: 51
andrew09
Domyślnie samsung czad 350 opinie

Dzisiaj zadzwoniła do mnie konsultantka z T-Mobile,bo kończy mi się umowa i zaproponowała mi samsung czad 350 bo jest w promocji i chciałbym się dowiedzieć czy telefon brać czy nie.
andrew09 jest offline  
Stare 30-06-11, 19:45   #2
postall
..:: Member ::..
 
Awatar postall
 
Dołączył: Dec 2008
Wiek: 30
Posty: 87
Rozdane podziękowania: 0
Podziękowano mu 4 razy
Siła reputacji: 49
postall
Domyślnie Odp: samsung czad 350 opinie

Z mojej strony mogę dodać że mój kolega posiada ten telefon i nie narzeka kompletnie. Ale wiadomo tyle ludzi co gustów więc jak ci się podoba i jesteś zadowolony z jego parametrów jak najbardziej weź go.
postall jest offline  
Stare 02-08-11, 10:03   #3
irbi
..:: Junior Member ::..
 
Awatar irbi
 
Dołączył: Dec 2007
Wiek: 43
Posty: 76
Rozdane podziękowania: 1
Podziękowano mu 5 razy
Siła reputacji: 53
irbi
Domyślnie Odp: samsung czad 350 opinie

Uważam że jest to specyficzny telefon, do obsługi trzeba się przyzwyczaić, a pozatym jest to jeden z tańszych telefonów z klawiatura qwerty.
irbi jest offline  
Stare 16-11-11, 12:22   #4
irbi
..:: Junior Member ::..
 
Awatar irbi
 
Dołączył: Dec 2007
Wiek: 43
Posty: 76
Rozdane podziękowania: 1
Podziękowano mu 5 razy
Siła reputacji: 53
irbi
Domyślnie Odp: samsung czad 350 opinie

Telefon raczej słaby nie ma ani WI-FI ani GPS nawigacji, słaby aparat, CHYBA ŻE CI NIE ZALEŻY NA TYCH RZECZACH.
irbi jest offline  


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Proszę o opinie... wabw Sprzęt 7 17-06-08 13:24


Narzędzia wątku


Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym!
Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !



Powered by vBulletin®
Copyright © Sdcv.pl 2007 - 2020
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:11.