Wróć   Sdcv.pl - Forum komputerowe > Webmaster > Hosting

Hosting firmy oferty i opinie serwisów i stron hostingowych



 
Narzędzia wątku
Stare 27-01-11, 16:52   #1
raulq7
..:: Trial Member ::..
 
Awatar raulq7
 
Dołączył: Dec 2010
Posty: 13
Rozdane podziękowania: 0
Podziękowano mu 1 raz
Siła reputacji: 40
raulq7
Domyślnie Opinie o firmach hostingowych

Temat mający na celu ocenę usług świadczonych przez firmy hostingowe. Jakie są wasze doświadczenia z nimi ?
Ja ostatnio miałem do czynienia z

Treść widoczna tylko dla użytkowników forum SdCv.pl Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.
Mogę powiedzieć że jestem zadowolony z ich usług, stabilne serwery i profesjonalna obsługa to podstawa w tej firmie. Do tego dochodzą całkiem atrakcyjne pakiety cenowe.

Czy ktoś jeszcze korzystał z ich usług ? Co o nich myślicie ?

Ostatnio edytowane przez raulq7 ; 10-02-11 o 20:26 Powód: brak code
raulq7 jest offline  
Stare 13-05-11, 15:53   #2
kurante
..:: Trial Member ::..
 
Awatar kurante
 
Dołączył: May 2011
Posty: 2
Rozdane podziękowania: 0
Podziękowano mu 0 razy
Siła reputacji: 0
kurante
Domyślnie Odp: Opinie o firmach hostingowych

nie chce byc hejterem, ale zamiast chwalić musze pokiwać palcem na 1 and 1. Niby taka firma a taki słaby produkt końcowy. panel admina dla jasnowidzów, obsługa słaba, częste błedy po stronie hostingu. Za ta kase można mieć coś duzo wygodniejszego w używaniu.
kurante jest offline  
Stare 25-05-11, 10:59   #3
bartolemo
..:: Trial Member ::..
 
Awatar bartolemo
 
Dołączył: Dec 2010
Posty: 1
Rozdane podziękowania: 0
Podziękowano mu 0 razy
Siła reputacji: 0
bartolemo
Domyślnie Odp: Opinie o firmach hostingowych

Ja sobie chwale panel

Treść widoczna tylko dla użytkowników forum SdCv.pl Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.
- prostszy chyba już być nie może i do tego wszytko w jednym miejscu.

Ceny u nich sa naprawde niskie jak na parametry jakie oferują. Naprawde godne polecenia.

Ostatnio edytowane przez GTASA ; 26-05-11 o 09:06
bartolemo jest offline  
Stare 29-06-11, 11:02   #4
kurante
..:: Trial Member ::..
 
Awatar kurante
 
Dołączył: May 2011
Posty: 2
Rozdane podziękowania: 0
Podziękowano mu 0 razy
Siła reputacji: 0
kurante
Domyślnie Odp: Opinie o firmach hostingowych

to ciekawe, bo generalnie nienawiść do panelu jest dość powszechna i to nie tylko moje widzi mi się... no ale rózne są typy inteligencji :////
kurante jest offline  
Stare 23-02-12, 00:51   #5
aniaaq
..:: Trial Member ::..
 
Awatar aniaaq
 
Dołączył: Feb 2012
Posty: 2
Rozdane podziękowania: 0
Podziękowano mu 0 razy
Siła reputacji: 0
aniaaq
Domyślnie Odp: Opinie o firmach hostingowych

Ja korzystam z hostingu uti.pl. I też sobie go chwalę. Nie stosują haczyków jak inni rejestratorzy i maja uczciwe ceny. Teraz ruszyli z promocja- hosting za 10 zl na rok.

Treść widoczna tylko dla użytkowników forum SdCv.pl Zaloguj się lub załóż darmowe konto na forum aby uzyskać dostęp bez limitów.

Ostatnio edytowane przez LMX ; 23-02-12 o 23:34
aniaaq jest offline  


Podobne wątki
Wątek Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Ogicom obsłuży hostingowych klientów Netii dario Informacje IT 0 12-08-10 13:50
2012 - opinie Angmir Kino, DVD, TV, Muzyka 10 08-08-10 17:28
Opinie o webserwer undostres Hosting 0 26-11-09 10:16
Proszę o opinie... wabw Sprzęt 7 17-06-08 14:24
Mac Imac 20' - opinie pedro22 Sprzęt 0 24-02-08 21:37


Narzędzia wątku


Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym!
Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !



Powered by vBulletin®
Copyright © Sdcv.pl 2007 - 2020
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:34.