Witam
Szukałem podobnego wątku na forum, niestety nie udało mi się znaleźć, więc założyłem temat.
Posiadam konto rapidshare jakieś 2 lata i ostatnio bardzo się rozczarowałem, gdyż mam limit dzienny w postaci 2,66 GB dziennie... Na obecne czasy wiadomo, że to jest nic ... Zna ktoś może przyczynę ??
Zastanawia mnie to, iż w chwili kiedy ja płaciłem za kolejne przedłużenie konta (z miesiąc temu) limit ten wynosił zdaje się 25GB na pare dni (nie pamiętam dokładnie) w bądź razie był oczywiście o wiele większy niż jest teraz... czyli ja płacąc wtedy kupowałem konto z takim limitem jaki był wtedy, a nie z limitem 2,66 GB :|
Bardzo dziwne,ja mam Rapida prawie rok(niedawno przedłużyłem o kolejne pół roku i limit mam cały czas 12GB na ściąganie i 5GB wysyłanie.Jakbym miał taki limit jak ty 2.66GB też bym się zdenerwował, a może ktoś podłączył ci się do konta i wykorzystuje twój limit.
no to teraz mnie zdziwiłeś ... raczej nie ma takiej możliwości, żeby mi się ktoś podłączył, bo jednak jak loguje się na stronę rapid'a to traffic left mi podaje 2666 MB, jak poprzedniego dnia ściągnę mniej to kumuluje mi się to, ale to i tak jest nic :-/ w takim razie poszukam jeszcze czy może coś w opcjach nie mam coś źle ustawione, a jak nie to chyba ostatecznie napiszę do rapida.
A możliwe jest to, że limit mam zmniejszony przez to, że nic nie upload'uje do nich ? Co do moich danych z konta to są takie:
Login:XXXXXXX Expiration date:Tue, 2. Jun 2009 Traffic left:2 005 MB(+0 GB) RapidPoints:9000 Server time:26.03.2009 22:24:52 Used storage:0 MB RapidPoints PU:0 TrafficShare left:5.00 GB Files:0
może komuś coś to powie więcej niż mi...
Ostatnio edytowane przez spid3rek ; 26-03-09 o 22:26
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !