Witam zainstalowalem sobie gre Metro 2033 i mam pewien problem.
Moj komputer spelnia wymagania gry :
Procesor IntelCore i7-920
Karte Graficzna Nividia GeForce GTS 250
Ramy 9 GB DDR3
Problem polega na tym ze wyskakuje mi blad D3D: Your Nivdia vide driver needs to be upgraded. Wydaje mi sie ze przez to ze mam dx 10 a nie 11 ale nie moge zainstalowac go na swoim komputerze mam ORGINALNA :P viste home premium -64
i sterowniki sa wszystkie zainstalowane z gory dziekuje za pomoc
Ps. Przepraszam za bledy ale system nie jest polski i nie mam polskich znakow
Zainstalowanie DirectX 11 nic nie da bo i tak karta obsługuje wersję 10.
Można spróbować:
- Zainstalować Service Packa 2
- sterowniki 196.34 - conajmniej
- najnowsze ster. do PhysX
- może być konieczna poprawka do Visty - KB97151
- no i ponowna instalacja DirectX 10
- swoją drogą jeśli są już jakieś patche do gry, również można zainstalować
w polowie naprawione :P blad nie wyskakuje mialem z oficjalnej strony hp sterowniki ale po prostu na szybkiego sciagnolem i nie zaowazylem ze nie mam od karty graficznej sciagnolem z nvidia Ale teraz gra tylko sie wylacza wiec mam nastepny problem :P jakies propozycje ? mam wersje gry 1.0.0.0 wiec moze patcha ? moze ktos podac linki i odrazu do cracka wiem ze wujek google pomaga kazdemu ale czas zeby poszukac patche bede mial dopiero w nastepny weekend praca kursy i inne duperele wiec moze ktos mi pomoze ?
Dziekuje za pomoc zainstalowalem patcha i juz wszystko pieknie ladnie :] ale na very high ustawieniach to ladnie wyglada
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !