Średniaczek. Zważywszy ,ze Van D. zawsze kojarzył mi się ze świetnymi rolami w Pitch Black i z Kronikami Riddicka. Do których pasował. Czegoś brakuje mi w scenariuszu W sumie fajna historia ,ale jakoś tak mało oryginalna. w skali od 1-10 dałbym: 6.
Ostatnio edytowane przez jayjaypl ; 25-09-08 o 15:10
Ostatnio mało jest interesujacych filmów z dobrymi efektami i fabuła niestety Babylon AD to potwierdza, ale mimo wszystko warto pojśc bo jeśli nie na Babylon to na co?
filmik strasznie słaby...zaczyna się niby w miarę ciekawie ale mniej więcej od połowy sprawia wrażenie jak by twórcom zabrakło pomysłów...no i beznadziejne zakończenie...nie polecam
Fabułą i pomysłem może nie zaskoczyli, aczkolwiek same efekty, strona graficzna filmu, dźwięki i akcja są jak najbardziej dobre. Film, poza kilkoma minusami jest ciekawy i warty obejrzenia, tym bardziej, że występuje w nim Vin Diesel, który w ostatnich swoich filmach nie zawodził - tu również, twardziel jak zawsze.
Film słabiutki fabuła nie ciekawa aż przykro patszeć ze jeden z moich ulóbionych aktorów w nim gra a co do aktora to najlepiej mi się oglondało Kroniki Ridicka .
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !