|
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Kino, DVD, TV, Muzyka krytyka filmów i muzyki, co warto obejrzeć i posłuchać, dyskusja, opinie, |

|
Kondziqq otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
|
|
17-01-10, 18:31
|
|
|
..::Global sDcv Mod::..
|
Odp: AVATAR
Witam
Nie na darmo Cameron wydał pół miliona dolarów. Film warto obejrzeć, nie względu na fabułę, która jest raczej wątlutka i bardzo przypomina "Pocahontas". Warto go obejrzeć, ze względu na efekty specjalne i polecam pójście do Imaxu. Vini, vidi, czyli byłam i widziałam, jestem zdecydowanie na tak, ale trzeba go obejrzeć w 3 D, inaczej zostaje tylko bajkowy, ale płaski świat
i żadna kopia na pececie tego nie zastąpi
|
|
|
|
Whitch otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
|
|
|
wita1234 otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
|
|
|
-AssassiN- otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
|
|
20-01-10, 18:09
|
|
|
Po prostu lilka
|
Odp: AVATAR
Pierwszy raz w życiu byłam w kinie na filmie w 3d. Bawiłam się jak dziecko, kiedy spadały na mnie iskierki płonącego drzewa, kiedy w moją stronę frunęły ,,meduzy" czyli nasiona ze świętego drzewa, a gdy pędziły zmutowane mamuty z młotem na czołach rozsypywałam popcorn. Cameron zadbał o efekty specjalne z najwyższej półki, czułam, jakbym była w tej dżungli tzn na planecie Pandora. Ale jeśli chodzi o samą fabułę to niczego nowego tam nie zobaczyłam. Ot, przemieszanie historii Pocahontas z tańczącym z wilkami, przypomnienie skutków wszelkich prób ucywilizowania wolnych ,dzikusów", którzy, jak się można domyślić, dzięki więzom z matką naturą pokonają dzielnych marines, bo w dżungli technika przestaje prawidłowo funkcjonować bla bla bla.
|
|
|
|
lilia otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
|
|
05-04-10, 23:25
|
|
|
|
Odp: Avatar
Cytat:
Napisał ketnas
To aż chyba się przejadę zobaczyć plan filmu....mam nadzieję że podadzą więcej szczegółów odnośnie daty itp
|
Lepiej nie jedź , za to sprawdź datę mojego postu, a wszystko wyjaśni się natychmiast
|
|
|
06-04-10, 13:39
|
|
|
|
Cytat:
Napisał ketnas
Kurcze zapomniałem o prima aprilis :( no dobra przyznaje dałem się wpuścić w maliny :(
|
Nie przejmuj się nie tylko Ty zapomniałeś. jak słuchałam tej informacji w Polskim Radio, to też uwierzyłam, zanim uświadomiłam sobie, jaka mamy datę.
Ale informacja, gdyby była prawdziwa, byłaby doskonałym newsem
|
|
|
05-07-10, 12:37
|
|
|
|
Cytat:
Napisał vegeta82
No nareszcie obejrzałem: lepiej późno niż wcale:) Co do filmu to pomysł całkiem niezły ...,kilka pomysłów z Matrixa ale ogólnie całkiem zjadliwe:)
|
Więcej pomysłów z "Pocahontas", i faktycznie lepiej późno niż wcale, i najlepiej w 3D, bo dopiero wtedy warto
|
|
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania
|