Ktoś widział już film - podejrzewam ze będzie to typowy przerost reklamy nad treścią typowy do wszystkich filmów z John'em Cusack'iem. Nie mniej chciałbym sie o tym przekonać. orientuje się ktoś można się spodziewać filmu w obiegu p2p w internecie :) za 2 tygodnie ? a może już można gdzieś zassać...
Ostatnio edytowane przez loopo ; 11-11-09 o 20:17
Powód: poprawa tematu
film zapowiada się ciekawie nawet lubię filmy tego typu i chyba długo poczekam na porządna wersje z normalnym lektorem a widziałem że tutaj nie można dawać sztucznych lektorów wiec będę zaglądał często i niecierpliwie
do wydania DVDRipu z lektorem to jeszcze hohoho spory kawał czasu,
najpierw wyjdą jakieś CAM,TS,TC,później pewnie R5,wersja DVD i DVDRip pewnie za kilka miesięcy
wiem właśnie to trochę dobija że filmy w najlepszych wersjach powstają dopiero po kilku miechach jak większość ludzi o nich zapomina ale ja się tym nie martwię po prostu uzbroję się w cierpliwość i poczekam bo cóż to za przyjemność oglądanie filmu w jakości cam
tak żeby nie spamować do zobaczenia za 2-3 miechy jak obejrzę to postaram się zdać relacje jakie są moje wrażenia po filmie więc do zobaczenia w nowym roku w tym temacie :)
Więc panowie i panie obejrzałem ten film dzisiaj w kinie i jestem zachwycony.
To tylko Amerykanie mogą nakręcić film z takim rozmachem i finezją , polecam wszystkim ''2012''.
Moja ocena 10/10 i piszcie o swoich wrażeniach w tym temacie:
Trailer
P.S.
Wersja kinowa tego filmu w necie wejdzie lada dzień.
Też byłem na nim wczoraj i polecam. Chociaż to nie mój gatunek lecz można i warto go obejrzeć choćby dla zabicia czasu
P.S. Jak dla mnie ten film to zlepek kilku filmów katastroficznych (np. Wulkan, Pojutrze) z dodanym wątkiem biblijnym o arce. No ale efekty robią wrażenie;)
Mam przeczucie że bedzie to najlepszy film katastroficzny jaki w ostatnim czasie się pojawił. Zwiastun znakomity miejmy nadzieje że film będzie równie dobry.
Film konczy sie ciekawie tylko na zapowiedziach. Nie warto wydawac na to ciezko zarobionych pieniedzy :P
Warto zobaczyc jedynie dla efektow specjalnych
Akcja się wlecze, końcówka filmu przewidywalna, gra aktorska kiepska, typowa hollywoodzka produkcja, jedynie efekty są fajne nic więcej w tym filmie nie ma. 2/10 tak oceniam ten film. Dzień zagłady był o wiele lepszy.
Moze nie powinienem wypowiadac sie w temacie bo ... nie cierpie tego typu filmow :P Ale do czego ine doporwadza wakacyjna nuda ... Obejrzalem i nie polecam, ale to pewnie tylko ze wzgledu na to, ze nigdy nie lubilem takich filmow, wiec moze sie nie znam ;)
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !