Kiedyś już o tym pisałemw wątku "do administratora". używam IE7 - nie namawiajcie na co innego - nie zmienie póki mi sie nie spodoba - chwilowo zaś co innego mi się nie podoba. Ale ale, nie o tym wątek ;) Chodzi o to, że od jakiegoś czasau jak wchodzę na sdcv.pl to mam tak szerokie okno, że żeby zobaczyc jakieś wiadomości albo ostatnio pisane wątki na stronie głównej musze przewijać je sówakiem na dole ekranu. Wcześniej tak nie było. Można by to poprawić?
Co do IE7 i dalszych wersji . To firma [Tfu! te dwa słowa do siebie nie pasują] Microsoft z niewyjaśnionych przyczyn [niby założeń projektowych] odchodzi od wszystkich przyjętych standardów, projektowania W3C. O JavaScript nie wspominam bo jedna nieodpowiednia linijka niszczy cały układ strony. Coraz mniej stron będzie zgodnych z nowym dziełem M$. Smutne :(
Może po czasie odpowiadam ael zacrzan mały mam... Co do M$ i jego przeglądarki - jakoś tylko na nielicznych stronach mam taki kłopocik jak tutaj ;) Ich przeglądara wbrew pozorom prosta i jako tako nie wydaje mi się, że to wina przeglądarki, że na stronie jest mały byczek :) Tak samo ja projektując cokolwiek mogę powiedzieć, żę to nie moja wina że np. ominałem pana / pani dom w dostawie wody ;) To wina pańśtwa domu bo nie rzucał się w oczy na projekcie budowlanym
Może po czasie odpowiadam ael zacrzan mały mam... Co do M$ i jego przeglądarki - jakoś tylko na nielicznych stronach mam taki kłopocik jak tutaj ;) Ich przeglądara wbrew pozorom prosta i jako tako nie wydaje mi się, że to wina przeglądarki, że na stronie jest mały byczek :) Tak samo ja projektując cokolwiek mogę powiedzieć, żę to nie moja wina że np. ominałem pana / pani dom w dostawie wody ;) To wina pańśtwa domu bo nie rzucał się w oczy na projekcie budowlanym
Jeśli to kogoś pocieszy to używam opery 10 i też coś jest nie tak z wyświetlaniem.
Szerokość okna OK ale czasem coś się niemożebnie rozjeżdża tak że nie jest słodko.
Hmmm To miało byc parę dni ;) PAnowie i Panie moderatorzy, adminisratorzy i osoby odpowiedzialne za wygląd stronki (zawssze zapominam nazwy :p) To jest bardzo odstręczające jeżeli chodzi o użytkowanie ;) Nie da się tego na serio naprawić? Jakas ta funkcja ala dopasowac do rozdzielczości?
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !