My?l?, ?e dobrze by by?o doda? tematy z linkami NIE na rapidshare i tym podobne w zakresie LIMITÓW ?ci?gania. Coraz wi?cej userów maj? fora które posiadaj? g?ównie linki dla progsa Moorhunt :-) . W koncu sam mam sta?e ip i wiem jaki jest problem z rapidem. THX
utworzy?em w kategorii filmy dwie subkategorie jedna to http czyli llinki na rs mu i druga to Moorhunt- zobaczymy czy znajd? si? userzy którzy wiedz? co i jak z p2m i czy te kategori? b?d? ros?y,,,...,,,
je?li pomys? si? przyjmie i userzy bed? wrzucali w Moorhunt pomyslimy o rozsze?eniu na Moorhunt/durie albo Moorhunt/durie/p2m
A ja mam propozycje zeby stworzyc dzial edukacja. Mam kilka programow ktore nigdzie sie nie kwalifikuja i laduja w dziale (inne). Program jak program ale co mam zrobic z kursami jezykowymi SITA ktore nie sa programem a zawieraja w sobie lekcje .mp3 i ksiazki .pdf
dzial MUZYKA jest troche zly (wg mnie) niema tam kategoria Albumy Dance
i Muzyka elektroniczna i Trance to jest to samo wg mnie niewiem jak inni
co do działu z muzyką DANCE mógłbym się zgodzić, ale pod jednym warunkiem - podaj kilka (powiedzmy 5, niedostępnych jeszcze na forum), które byś tam umieścił:) jeśli zdasz, masz moje błogosławieństwo
co do muzyki ELEKTRONICZNEJ (czy może też i ELECTRO) i TRANCE nie mogę się zgodzić... nie potrafiłbym np wrzucić Marka Bilińskiego do TRANCE'u. Podobnie jak JM Jarre'a... tak więc z tą zmianą się nie zgodzę;)
Skoro dział ebook posiada kategorie - nauka, to proponuje utowrzyc równierz taką kategorie w dziale programy.
Mozna wowczas przeniesc tam wszystkie ecyklopedie multimedialne, slowniki itd...
Obecnie takie uploady znajdują sie w dziale - inne programy, co wedlug mnie nie jest zbyt dobrym miejscem. Mozna pomyslec nawet o przeniesieniu ebookow - nauka do nowej kategori w dziale programy. Zrobic tam jeden duzy dzial, z multimedia, programami do nauki jezyka oraz ksiazkami.
Chciałbym wysunąć propozycję utworzenia nowego subforum w muzyce o nazwie Inne.
Niektórych albumów nie da się umieścić w utworzonych kategoriach, dlatego też dobrze byłoby utworzyć takie subforum :)
Generalnie Desember to dzial ebook mozna by caly przebudowac i zrobic np cos takiego.
Czasopisma komputerowe
Czasopisma dla Panow
Czasopisma inne
Ksiazki
Ksiazki informatyczne
Kursy porady
Sport
Komiksy
Nauka (choc z tym bym sie wstrzymal i pomyslal o tym co pisalem post wczesniej)
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !