Witam wszystkich
Widzę że nikt nie porusza tego tematu więc zacznę ja.
Według mnie podział gatunków filmowych jest bardzo dobry , ale ma 1 małą wadę, brak działu DVD
Spotkała mnie taka śmieszna przygoda już nie pamiętam tytułu filmu ( był to format DVD5) ale dodałem go do działu "Filmy High Definition (HD)" i dostałem takie PW od moderatora
Cytat:
post w złym miejscu
-------
post w złym miejscu, DVD to nie HD :)
punkt karny tylko na jedną godzinkę - user zasłużony dla forum, prawdopodobnie przypadkowy błąd
|
Więc w związku z taką sytuacją następny film w formacie DVD5 (akurat był z lektorem ) dodałem w dziale " Filmy z Lektorem / Dubbingiem" i otrzymałem kolejne PW od innego moderatora
Cytat:
[film] ......... - przeniesiono do kosza
Powód:
format DVD w dziale lektor/dubbing ?[Tam obowiązuje format AVI] Napisy w dziale z lektorem ?Jeszcze ty, taki zasłużony użytkownik !
Proszę czytać regulamin.
Pozdrawiam
Moderator
|
Trochę dziwna sytuacja ,bo w takim przypadku nie wiadomo gdzie dawać DVD??
Teraz założyłem nowy temat z formatem DVD5 , napisałem przed tytułem [DVD] i mam nadzieje że nie otrzymam PW lub ostrzeżenia że zrobiłem dubla
Wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem było by zrobienie nowego działu DVD (lub dopisać do działu HD), przypuszczam że nie jestem jedynym userem który boryka się z tym problemem.
Szanowna Administracjo pomyślcie nad tym , bo napewno ułatwi to życie wielu z nas.
Pozdrawiam Kolor7721