Popiełuszko: Wolność jest w nas [PL] [2009.DVDRip.XViD-G0M0Ri45]
###INFO###
Produkcja: Polska
Gatunek: Biograficzny, Dramat, Historyczny
Data premiery: 2009-02-27 (Polska) , 2009-02-16 (Świat)
Reżyseria: Rafał Wieczyński
Scenariusz: Rafał Wieczyński
Zdjęcia: Grzegorz Kędzierski
Muzyka: Paweł Sydor
Czas trwania: 150 min.
###OPIS###
Opowieść o człowieku, który ze skromnego chłopaka z podlaskiej wsi stał się duchowym przewodnikiem narodu oraz symbolem odwagi w walce o wolność i prawdę.
Obraz przedstawia życie księdza Jerzego od lat dzieciństwa na polskiej prowincji, poprzez okres kształtowania się jego powołania w wojsku, proces rodzenia się jego legendy w czasie ciężkiej próby stanu wojennego, aż po jego bestialski mord i gromadzący blisko pół miliona ludzi pogrzeb.
Mój upload || My Upload
Bez hasła || No password
10% danych naprawczych || 10% recovery data
Można pobierać na przemian || All links are interchangeable
Popiełuszko: Wolność Jest W Nas (2009) *Lektor PL* DVDRip XviD
Opowieść o człowieku, który ze skromnego chłopaka z podlaskiej wsi stał się duchowym przewodnikiem narodu oraz symbolem odwagi w walce o wolność i prawdę.Obraz przedstawia życie księdza Jerzego od lat dzieciństwa na polskiej prowincji, poprzez okres kształtowania się jego powołania w wojsku, proces rodzenia się jego legendy w czasie ciężkiej próby stanu wojennego, aż po jego bestialski mord i gromadzący blisko pół miliona ludzi pogrzeb.
Popiełuszko: Wolność Jest W Nas (2009)
DVDRip XViD
TECH-INFO
Nazwa: Popiełuszko Wolność Jest W Nas (2009) DVDRip.XViD
Data wydania: 13.03.2010
Liczba CD: 2
Parametry: Video - 640x272, XviD ~863 kbps; Audio - AC3 ~448 kbps
produkcja: Polska
gatunek: Biograficzny, Dramat, Historyczny
data premiery: 2009-02-27 (Polska) , 2009-02-16 (Świat)
Opis : Opowieść o człowieku, który ze skromnego chłopaka z podlaskiej wsi stał się duchowym przewodnikiem narodu oraz symbolem odwagi w walce o wolność i prawdę. Obraz przedstawia życie księdza Jerzego od lat dzieciństwa na polskiej prowincji, poprzez okres kształtowania się jego powołania w wojsku, proces rodzenia się jego legendy w czasie ciężkiej próby stanu wojennego, aż po jego bestialski mord i gromadzący blisko pół miliona ludzi pogrzeb.
SPRAWDZONY, PEWNY UPLOAD
GWARANCJA ZADOWOLENIA
DODANO DANE NAPRAWCZE
PROSTO Z MOJEGO DYSKU TWARDEGO
BRAK PROBLEMÓW Z ROZPAKOWANIEM
NAJLEPSZA JAKOŚĆ W SIECI
JEŚLI LINKI WYGASNĄ TY PISZESZ DO MNIE PW A JA WSTAWIAM NOWE W CIĄGU PARU MINUT
SPRAWDZONY, PEWNY UPLOAD
GWARANCJA ZADOWOLENIA
DODANO DANE NAPRAWCZE
PROSTO Z MOJEGO DYSKU TWARDEGO
BRAK PROBLEMÓW Z ROZPAKOWANIEM
NAJLEPSZA JAKOŚĆ W SIECI
JEŚLI LINKI WYGASNĄ TY PISZESZ DO MNIE PW A JA WSTAWIAM NOWE W CIĄGU PARU MINUT
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !