Witam jestem graczem gry MMOG Metin2 gram na servie Monstyr krolestwo Chunjo mam 44 lvl Woja body. Otwieram tego posta dla graczy Metin2 z mysla o podzieleniu sie doswiadczeniem i sposobami. Jak dla mnie gra jest godna uwagi bardzo fajna grafika i muzyka, tylko jedna rzecz mnie troszki denerwuje kowal, KU, KD ze wszystko zalezy od szczescia, a wy co o tym i o calej grze myslicie ??
szymek120888 otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
P.S. za 84 srednie miksturki chcialem najpierw od kolesia 20k yang hehe a potem zeszlem do jangantana +5 hahaha pozdro dla tego kolesia jade tym zaprzysierzonych jak maslo
a długo już grasz ?? jeśli masz na servie monstyr to możemy razem pograć mam własną gildie przyjmuje od 30 lvl jak czegoś nie wiesz to pytaj postaram ci pomóc
//Literówki spacje i ortografia.
Ostatnio edytowane przez jayjaypl ; 27-01-09 o 01:55
Jak juz ktos gral wczesniej to 30 lvl z pomoca np kumpla mozna wbic w 1 dzien, samemu w 5 dni okolo zalezy kto jaki ma zapal. Jak macie jakies pytania to pisac
grałam w to jakiś czas temu miałam ninję na 18 levelu i było strasznie nudno owszem grafika ładna muzyka nieco mniej ale gra szybko się nudzi bo potem albo potwory są za łatwe w zabiciu albo zatrudne zabijałam łatwo burzliwych wojowników a małp ktore są o level niższe nie mogłam zabić
Metin niestety szybko sie nudzi. A takie sztuczne nabijanie doswiadczenia szybko meczy. I tak naprawde to gra zaczyna sie gdzies od 25lv. Glupiego konia nie mozna dosiadac... No i poza mordowaniem potworow nic innego nie mozna robic. Zadania, ktore maja stworzyc jakas fabule sa strasznie nudne i co najwazniejsze beznadziejnie przetlumaczone. Bez czlonkostwa w jakiejs gildii i wsparcia grupy osob nie ma zadnej zabawy z grania. W porownaniu do takich klasykow jak Ultima Online czy dla niektorych przedpotopowych tekstowych mudow (lezka sie kreci na wspomnienie o Studni Dusz) gra jest jednym slowem do bani.
grałam w to jakiś czas temu miałam ninję na 18 levelu i było strasznie nudno owszem grafika ładna muzyka nieco mniej ale gra szybko się nudzi bo potem albo potwory są za łatwe w zabiciu albo zatrudne zabijałam łatwo burzliwych wojowników a małp ktore są o level niższe nie mogłam zabić
Grałem w to trochę szamanką ( najcięższa do expienia postać), ale całkiem fajnie sie grało. Wbiłem 57 lvl, teraz już nie gram na tym koncie. W metina w ogóle prawie nie gram, a jeśli gram to na koncie brata :] I nie piszcie proszę, że na 20 lvl ciężko wbijać, bo niektórych czasem słyszą co rozmawiają i mówią, że 20lvl wbili w kilka tygodni wojem i że ciężko się wbija ^^. To świadczy o tym, że ktoś nie potrafi grać (źle pkt. rozdaje) albo spędza na metinie średnio 5 min dziennie :] Pzdr
Nie polecam speedhack na początku może będzie fajnie się grało ale prędzej czy puzniej i tak dostaniecie BANA. Na monstyrze mam Topór +9 z kd woja +2 i kd smierci+0 na sprzedaż zainteresowanych prosze pisac cena około 5kk albo zamienie się za luske +7 czystą jak ktos ma to prosze pisac na forum lub bezposrednio do mnie w grze mój nick szymek88 zapraszam do kupna
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !