jakie wrażenia pierwszy mecz franca , czy trener podoła temu trudnemu zadaniu , moim zdaniem coś zaczyna się dziać ale czy starczy czasu do 2012 ,żeby polska zaczęła grać , bo na dzień dzisiejszy to marne nadzieje ,proszę o wypowiedzi .
Po tym co Polacy pokazali w eliminacjach do MŚ to nawet mi się nie chce ich oglądać pewnie na mistrzostwach europy się upokorzą przed własnym krajem nie wychodząc z grupy ja w cuda nie wierze wybaczcie...
Polska 0 - 1 Rumunia eh zobaczyłem wynik przed chwilą na Onecie w sumie nie dziwie się że przegrali...
Zespol mozna zbudowac nawet w pól roku tylko trzeba miec odpowiednich pilkarzy ,a na ta chwile takich nie widze.
Problem polskiej pilki jest bardziej powazny...wszyscy mysla ze przyjdzie nowy trener i wszystko bedzie ladnie i pieknie polacy zaczna grac jak nigdy dotad.
Tu trzeba sie zastanowic w czym lezy problem zadna polska druzyna nie gra w europejskich pucharach ... Trzeba sie nad tym zastanowic DLACZEGO?
Czyżby problem lezał PZPN...???
Nie mnie to oceniać.
Hello friends!
I want to invite you all to play with me at EterniaGames LastChaos - EterniaGames.com.
EGLastChaos, powered by EterniaGames is an unique private server of LAST CHAOS.
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !