Tez jestem zadowolony z wyniku wczorajszego spotkania :). Wczoraj ziomek mi powiedzial, ze mialbyc walkower przez afere korupcyjna w pzpn. Podobno wy****li polowe ludzi i zatrudnili innych. Nasi byli w fifie i sie jakos dogadali, zeby mecz sie odbyl. Brawa dla ricky123 za trafny strzal. Obstawiales ten mecz za siano z tym wynikiem?
Według mnie wynik 2:1 dla Polski jest zadowalający .Myślałem że Polacy przegrają po tym fatalnym poprzednim meczu w eliminacjach.Wydaje mi się że jest to dobry wynik dla Polski . Drużyna Czech wydawała się lepsza od Polski w składzie.Petr Cech bardzo dobrze bronił , lecz to nie nadrobi gry całej drużyny.
Ostatnio edytowane przez DonDiego ; 14-10-08 o 15:02
Posty to nie wszystko kolego . Ale narazie nadrabiam posty. Admin zadecydował że należy mi się trial mod. Mam duże umiejętności . Ale to nie temat do dyskutowania o teamie lecz o meczu Polski dlatego pisz tu o tym meczu.
Nie no masz racje tylko bylem ciekawy, bo ostatnio sie tu troche trabilo o zostawaniu modem. Nie watpie, ze juz miales kontakt z innym forum i to nie w stopniu memberowskim :P. Koniec
Dj Music otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
rewelacyjny wynik, dawno nie widziałem tak dobrze grającej reprezentacji (ostatni raz chyba takze w meczu w Chorzowie, rok temu z Portugalia).
do tego niesamowity mecz Kuby Błaszczykowskiego, jego wysmienita asysta i piękny techniczny strzał!
teraz wygrać ze słowacją i i mamy super sytuację w grupie!
Tez jestem zadowolony z wyniku wczorajszego spotkania :). Wczoraj ziomek mi powiedzial, ze mialbyc walkower przez afere korupcyjna w pzpn. Podobno wy****li polowe ludzi i zatrudnili innych. Nasi byli w fifie i sie jakos dogadali, zeby mecz sie odbyl. Brawa dla ricky123 za trafny strzal. Obstawiales ten mecz za siano z tym wynikiem?
Obstawialem kilka meczy Polske miedzy innymi tez,ale Włosi dali dupy i lipa z kuponu.
Zaluje teraz ze nie obstawialem Polski z tym wynikiem,troche grasza by w padło.pozdro
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !