dzisiaj Kołecki niesamowicie walczył, ale troszeczkę zabrakło mu do złota! Ale i tak zrobił niesamowitą robotę, po takich kontuzjach (rywale trenowali, a on się leczyl) zdobycie srebra to niesamowita sprawa!
Polacy się rozkręcili całe szcześćie choć nie ukrywam że osoby na które stawiałem medali nie mają Zmiany podiumowe są ciekawe i miło urozmaicają przebieg olimpiady
Szkoda mi siatkarzy - tak ładnie grali na igrzyskach, kosili (prawie...) wszystkich i ten dzisiejszy mecz z Włochami....... A miało być tak pięknie!Pozdrawiam.
a tak apropo to w jakich dyscyplinach mamy szanse na medal ; o ile mi wiadomo to chyba Marek Plawgo i Anna Jesień maja szanse na medal
czy jest ktoś jeszcze ??
ja to mam spostrzerzenie moze nie na miejscu,ale w naszej czwórce(osadzie)kajakarskiej,złoty medal:) mamy człowieka który wcześniej -przed mistrzostwami nie pływał nawet,a w kajakarskiej ekipie kobiet kobiete która musiała do olimpiady kupic sobie za 15 tys kajak zeby wystartować.... no poprostu szok...jak maja ci sportowcy działac kiedy sa jedynymi ktorym zalezy na sukcesie...bo trenerzy i dzialacze jak mniemam maja to gdzies tylko zeruja na ich ewentualnych sukcesach
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !