|
 |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Kobiece pogaduchy Chwila relaksu, poplotkuj z innymi kobietami czyli rozmowy o wszystkim i o niczym. |

23-06-09, 15:39
|
|
|
Trial Member
|
Uwodzenie
Drogie kobiety z forum napiszcie jakie macie sposoby na uwodzenie, podrywanie, testowanie, kalibrowanie, owijanie w okół palca mężczyzn :]
Tylko nie pisać mi że to zakazana wiedza...
Wiadomo że można znaleźć taką wiedzę w internecie ale lepiej dowiedzieć się z głównego źródła 
Mężczyźni czytacie co kobiety będą pisały, poprawicie swoje interakcje z kobietami, staniecie się atrakcyjniejsi itd...
No chyba że nie ma tu kobiet.....
Temat przeniosłam do kobiecego forum. // li_lia
Ostatnio edytowane przez lilia ; 23-06-09 o 23:36
|
|
|
 |
Uwodzenie |
 |
23-06-09, 15:39
|
#1,5
|
|
Ślicznotka
Otrzymanych podziękowań: 89
|
Uwodzenie
|
|
|
27-10-10, 13:25
|
|
|
Trial Member
|
Odp: Uwodzenie
Lilia uwiedzenie a utrzymanie związek to 2 różne sprawy, mylisz pojęcia. Zacznę może od początku z punktu widzenia kobiet. W corocznym badaniu współczynnik nieśmiałości kobiet wynosi w granicach 73-78 %. Jednak muszę przypomnieć iż to mężczyźni z punktu socjologicznego w społeczeństwie są zmuszani do wykonywania powinności w kwestii uwodzenia.
Kobiety z racji tego iż posiadają wielki współczynnik nieśmiałości wolą być profesjonalnie uwodzone przez mężczyzn, oczywiście są kobiety które emanują pewnością siebie i biorą w swoje ręce całe zadanie. Otóż nie trzeba wam mówić w jaki sposób możecie zainteresować mężczyznę sami doskonale o tym wiecie, ale dla panów powiem na co powinniście zwracać szczególną uwagę.
Otóż kobiety zwracają na siebie uwagę po przez poprawianie włosów, trzymanie się za nadgarstek, paląc papierosa uwidaczniają swoją delikatną skórę podtrzymując łokieć na dłoni pokazując wewnętrzną część nadgarstka, przypadkowo dotykają ciebie w bezpiecznych miejscach czyli od łokcia do ramienia, lub delikatnie kopiąc, wsłu****ą się w ciebie w twój głos patrząc się na ciebie, śmieją się z twoich głupich niekoniecznie żartów. Te podstawowe elementy są najbardziej uwidocznione i w taki sposób kobiety uwodzą.
Podtrzymywanie związku moja miła Lil to jest druga strona medalu. Potrzeba jest tutaj rozmowa między partnerami w kwestii seksu co sprawia tobie przyjemność, itp. Nie będę więcej mówił ponieważ myślę że te materiały odbiegają od tematu.
Kobiety zwracają uwagę na facetów, którzy charakteryzują się pewnością siebie posiadający swoje pasje, zainteresowanie potrafią wywołać huśtawkę emocjonalną.
Więcej nie będę zdradzał sami musicie ruszyć tyłki żeby poczuć się jak Don Juan
Pamiętać musicie że to musi wam sprawiać przyjemność a nie siłować się z tym.
|
|
|
29-10-10, 01:04
|
|
|
Trial Member
|
Otóż przeczytałem uważnie owe zdanie i muszę powiedzieć, że nie mam też żadnych trudności ze zrozumieniem. Inicjuję porostu temat tego problemu czyli
Cytat:
|
Drogie kobiety z forum napiszcie jakie macie sposoby na uwodzenie, podrywanie, testowanie, kalibrowanie, owijanie w okół palca mężczyzn :]
|
Jeżeli dla ciebie uwiedzenie mężczyzny jest prostą sprawą to winszuję twojej postawy, jednak nie sądzę, że odzwierciedla to kobiecy bezwarunkowy instynkt w podrywie.
Na tle socjologicznego społeczeństwa kobiety mają przewagę w tym, że z pośród facetów, adoratorów wybierają jednego osobnika. Są one nim zainteresowane i zaczynają poświęcać czas jemu, jednak zauważ, że kobiety wybierają tylko tą osobę, która interesują się.
Przypuśćmy jest sobie Aga i ma wielkie powodzenie i od dłuższego czasu zastanawia się z kim iść na randkę. Adam wspaniały inteligentny chłopak, który wie wszystko, Jacek ma bardzo dobrze zbudowane ciało choć nie szczyci inteligencją jak Adam, Darek z pasjami człowiek niebywale interesujący podróżujący po kraju, Wojtek imprezowicz spontaniczny szalony każdą jak by chciał to by miał.
Otóż w głowie Agi są obrazy facetów i cechy charakteru jakie im nadała. Zastanawia się z kim iść na randkę. Co łączy tych facetów ? Każdy stara się przypodobać pięknej Agi i to ona ma decydujące zdanie. Lecz trzeba zauważyć fakt, iż by nie miała tej władzy gdyby oni nie interesowali się nią.
Facet pierwszy inicjuje zainteresowanie. Kobieta wybiera z pośród wszystkich najlepiej odpowiadającego jej zdaniem faceta.
W naszym społeczeństwie nie przystoi kobiecie podejść i powiedzieć zaje*istemu ziomkowi, że bardzo im się podoba bezpośrednio. Wolicie dawać sygnały werbalne i niewerbalne czyli zaczepienie jego i zainicjowanie rozmowy o czymkolwiek, szturchnięcie jego przypadkowe  wsłuchiwanie się w niego, jeżeli on nie zwraca uwagi na na kobietę myślicie sobie, " DLACZEGO ON NIE WIE O CO MI CHODZI, DLACZEGO NIE REAGUJE. ON POWINIEN ZROBIĆ JUŻ KROK, JA ZAINICJOWAŁAM WSZYSTKO, POKAZUJE ZE JESTEM NIEDOSTĘPNA TYLKO DLATEGO ZE NIE CHCE WYJŚĆ NA PUSZCZALSKA, DLACZEGO ON TEGO NIE WIDZI" .
Każda daje znaki i często nie jest tego świadoma.
A propos człowieka, który przeprowadza te badania to P.Zimbardo
Zgadzam się z tobą w 100 % szukacie bezpieczeństwa w ekonomicznej sprawie i fizycznej, dającego pozytywne czasami szalone emocje strach jak i stabilność. Jednak pamiętaj o tym, że każda jest inna i może trafić się typ imprezowiczki.
Mówię z doświadczenia Lil.
Ostatnio edytowane przez LMX ; 29-10-10 o 06:32
Powód: cenzurka :)
|
|
|
29-10-10, 15:36
|
|
|
..::Global sDcv Mod::..
|
Cytat:
|
Jeżeli dla ciebie uwiedzenie mężczyzny jest prostą sprawą to winszuję twojej postawy, jednak nie sądzę, że odzwierciedla to kobiecy bezwarunkowy instynkt w podrywie.
|
Zacznijmy od świata zwierzat, to paw puszy ogon przed partnerką, jeleń stacza walkę z drugim jeleniem o samicę, tak jak kogut, czy lew i ma to swoje uzasadnienie. Samica ma wybrać na ojca swoich dzieci osobnika, który ma najsilniejsze geny, co zapewni potomstwu szansę na jak naklepsze przetrwanie, dostosowanie i przekazanie tychże silnych genów kolejnemu pokoleniu.
Świat ludzi niewiele sie różni, to mężczyzna ma "się wykazać", aby zostać dostrzeżonym i wybranym. Oczywiście w naszym, coraz bardziej zdominowanym przez zmaskulinizowane kobiety, świecie role zaczynaja sie odwracać, nie mniej podstawy i priorytety matki natury pozostaja wciąż takie same.
A wracając do sposobów uwodzenia, możnaby śmiało powiedzieć, że tyle sposobów ilu mężczyzn, czy kobiet, ile kultur, ile naleciałości z postaw poprzednich pokoleń, ile zachowań, wyniesionych z rodzinnego domu.
Wiele z kobiet doskonale wie, co działa na facetów, pomijam krótkie spódnice, wysokie buty, czy odsłoniety brzuch.
Czasami wystarczy spojrzenie spod opuszczonych rzęs, a czasami nic nie pomoże, bo "nie ta chemia"
Bywa, ze muśnięcie jednego palca o palec partnera budzi dreszcz, a zdarza się, że 'widok gołej skóry", nie wywołuje żadnych emocji
Do czego zmierzam: nie ma ogólnej recepty na uwiedzenie, tak jak nie ma przepisu na długotrwały związek, monopolu na rację czy patentu na nieomylność
pozdrawiam, puszczając do Was "perskie oko" 
Ostatnio edytowane przez Whitch ; 29-10-10 o 15:39
|
|
|
| Narzędzia wątku |
|
|
| Wygląd |
Wygląd liniowy
|
Zasady postowania