Kochani plebiscyt już mamy za sobą więc proponuje teraz mini plebiscyt. Już pisze na czym będzie polegał :)
W tym tygodniu głosujemy na kategorie "zaangażowany pomocnik sdcv"
Regulamin jest takie sam jak w plebiscycie ;)
Mini-plebiscyt będzie trwał tydzień W tym czasie głosujecie na wybranego przez siebie forumowicza (forumowiczkę) który według Was pasuje do wybranej kategorii w danym tygodniu .Można tylko głosować na użytkowników sdcv (bez rangi) a nagrodą dla zwycięzcy plebiscytu będzie ranga VIP-a
Głosujecie w tym temacie . Ja będę podliczać Wasze głosy przez ten czas i na koniec podam wyniki. Głosować można tylko raz.
Nie można edytować swoich postów i zmieniać decyzji musi ona być przemyślana . Nie zmieniamy jej.
Zachęcam Wszystkich do głosowania .W razie pytań pisać na Pw.
Głosy dawane na siebie nie będę wliczać - to chyba zrozumiałe :)
nagrodą dla zwycięzcy plebiscytu będzie ranga VIP-a
Ostatnio edytowane przez extazja ; 21-11-09 o 17:06
Myślę że ja oddam swój głos na "Nekromanta" takiego użytkownika - widzę jego spore zaangażowanie tutaj - nie wiem czy jest ono chwilowe czy nie ale swój głos oddaje na niego :)
podliczone-extazja
Ostatnio edytowane przez extazja ; 22-11-09 o 10:39
dm33 także na niego głosuje bo nikt inny nie przychodzi do głowy chyba za mało użytkowników się stara o czystość forum a z mojej strony raporty i tp. to forma podziękowań za możliwość pobierania rożnych ciekawych rzeczy :)
pozdrawiam
podliczone-extazja
Ostatnio edytowane przez extazja ; 22-11-09 o 10:43
Nekromanta otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !