Witam.
Czy ktos moglby mi pomoc i odpowiedziec zcy jest jakas mozliwosc odkrycia numeru telefonu ktory do mnie wydzwania od miesiecy o roznych porach.Kiedy odbieram-cisza w sluchawce-mam juz tego dosc-mozna jakos go nakryc??
Raczej nie ma możliwości odkrycia numeru zastrzeżonego (prywatnego). Bo chyba taki cię nęka?! Jeśli masz telefon na karte radził bym kupić nowy numer telefony jeśli nie sprawi Ci to klopotu.
Kuba otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
bez szans, jedną możliwością jest zgłoszenie sprawy na policję, a następnie po wszczęciu dochodzeniu policja jest wstanie uzyskać takie informacje od operatora sieci.
W innym wypadku nie ma szans!
mr_shark otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
Oczywiście, że można napisać do biura obsługi, można nawet tam zadzwonić, tylko konia z rzędem temu, kto wie jaki to jest numer, jeśli wyświetla się jako "prywatny"
Ale biuro obsługi być może jest w stanie ten numer zidentyfikować, z bilingów choćby
Whitch otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
Witam.
Czy ktos moglby mi pomoc i odpowiedziec zcy jest jakas mozliwosc odkrycia numeru telefonu ktory do mnie wydzwania od miesiecy o roznych porach.Kiedy odbieram-cisza w sluchawce-mam juz tego dosc-mozna jakos go nakryc??
JEST SPOSÓB JAK KTOŚ CHCE TO MOGE NA PRIW DAĆ SPOSÓB ALBO 2 SPOSOBY:) pozdrawiam
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !