Kilka pytań. 1. Czy nawigacja w telefonie nokia n95 jest za free czy trzeba płacić???? 2. Dlaczego jak wchodze do tej nawigacji to widzę kólę ziemską, a jak przybliżam to obraz znika (robi się jasny), czy potrzebne są mapy??? 3. Gdzie pobrać mapy do n95????
pozdro
Ostatnio edytowane przez mariksha ; 12-09-08 o 17:56
Powód: czcionka - rozmiar
1. płatne jest tylko pobieranie map (Nokia Maps pobiera mapy w trakcie nawigacji lub w trackie przeglądania terenu) - więc jeśli nie jesteś w zasięgu darmowego hot-spota, to zapłacisz
2. bo nie masz map;)
3. przez internet, łącząc się telefonem - to najprostsza droga:) ew. możesz spróbować na stronie nokii, ale z tego co pamięta mapa polski kosztuje ok 70€:)
Mapy można pobrać za free tylko trzeba mieć zainstalowany program Nokia Map Loader na kompie Nokia Poland - Nokia Maps - Nokia Map Loader no i przydałby się zcrackowany program Nokia Maps na telefonie można go pobrać z tej stronki --==OsiOLeK Polska strona ed2k==--.
Wszystko działa na 100%.Używam już nawigacji ponad 2 miesiące i jest wszystko ok.
wszystkie mapy są dostępne za friko na stronie Nokia Poland - Nokia maps - Strona główna ale nie wszystkie telefony mają gotowe oprogramowanie do odczytu map ..............na tej stronie znajdziesz jakie telefony są już zkonfigurowane ja osobiśćie posiadam n95 8gb i sam sobie poradziłem z instalacą map prośizna..........w salonie nokia zażyczyli sobie 175zł za coś co samemu można zrobić w 10 minut i nie trzeba być hakerem bo wszystko jest legal
wszystkie mapy są dostępne za friko na stronie Nokia Poland - Nokia maps - Strona główna ale nie wszystkie telefony mają gotowe oprogramowanie do odczytu map ..............na tej stronie znajdziesz jakie telefony są już zkonfigurowane ja osobiśćie posiadam n95 8gb i sam sobie poradziłem z instalacą map prośizna..........w salonie nokia zażyczyli sobie 175zł za coś co samemu można zrobić w 10 minut i nie trzeba być hakerem bo wszystko jest legal
5430401 jak mozesz napisz wytłumaczysz mi jak to zrobić :)
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !