Witam. Kupilem konsole Psp, na karcie pamieci byly wgrane juz jakies gry i programiki. Przejrzalem sobie wszystko i chcialem usunac 2 gry poniewaz byly mi one zbyteczne. wiec zaczalem usuwac pierwsza z nich. czekalem jedna minute, druga... Pisalo ze dalej sie usuwa. Nagle konsolka sie wylaczyla, a kiedy wlaczylem ja ponownie na karcie byl tylko goMassanger! zero gier a bylo ich ponad 10 i ponad 40 motywów. Poprostu wsiaklo. Podlaczylem wiec psp do komputera przez usb. we wlasciwosciach karty pamieci pisze ze wolne jest 310 z 4 giga, natomiast kiedy otwieram "zawartosc" karty pamieci nie tam tam nic. zadnego folderu
1. Hmm moja porada? spróbuj z defragmentować kartę pamięci
na xp wygląda to tak
start>>wszystkie programy>>akcesoria>>narzędzia systemowe>>defragmenstacja
2. Jeżeli się nie uda to zrób format pamięci flash(tylko pamiętaj że wszystko ci powróci do normy czyli zapisany nick itp.
Włączasz konsolkę w trybie recover menu tzn jak ją włączasz to trzymasz jednocześnie" R: czyli to u góry wystające po prawej
Następnie poszukaj bo teraz nie mam przy sobie konsoli recovery flash czy jakoś tak.
Kiedy konsola już się włączy naciśni jselect i zmień umd-driver na m33
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !