Zacznę moja historie o przedstawieniu pewnego chłopaka z mojej dawnej klasy ma na imię Adam a historia zaczyna się na pewnej lekcji.
Weszliśmy do sali jak zawsze pan włączył komputer uruchomił tablicę interaktywną i sprawdził obecność. Lekcje wcześniej ten sam pan w sali komputerowej kazał nam poszukać informacji o wybranym produkcie ale nie będę reklamował niczego. Po kolei wzywał do tablicy pierwsza osoba która podeszła do tablicy zamiast normalnie uruchomić program do pisania po interaktywnej tablicy kliknęła na ikonę o tym samym obrazie ale okazało się że to plik .JPG z podmieniona ikoną. Na ekranie pojawiło się przerobione zdjęcie kolegi z klasy które zrobił sobie na tle flagi USA dodatkowo było dopisane "American Love" i jego numer telefonu. Klasa popłakała się ze śmiechu całą lekcje śmialiśmy się do łez szkoda że jednak pan pozwolił mu to usunąć.
Oczywiście zemsta była, osoby które to zrobiły wysłała moje grupa na konkurs klasa z klasa i potem my i on mieliśmy ubaw z nich :)
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !