Witam piszę tutaj w tym dziale aby poprosić wszystkich użytkowników, lecz przede wszystkim tym doświadczonych i znających się na sprawie aby pomogli mi złożyć odpowiedni komputer (jednostkę centralną) do ceny 1500zł jest to sprawa pilna nie cierpiąca zwłoki :)
Chciałbym aby był to komputer stosunkowo nowoczesny, przeznaczony do gry. Żeby gry typu ModernWarfare 2 chodziło na full detalach bez żadnych ścięć itp. zeby gry nowej generacji spokojnie w niego wchodziły.
Wiem że dużo wymagam ale proszę o szybką pomoc, Mile widziane płyty głowne gigabyte i karty graficzne GeForce. O ogólne parametry proszę pisać niżej, mile widziane odnośniki do opisu sprzętu inne fora przeznaczone typowo do sprzętów itp. Proszę o szybką pomoc oraz wycenę kązdej z tych części!
Zastanów się czy nie lepiej i w sumie wygodniej byłoby kupić gotowy zestaw w sklepie internetowym. Tam też mogą Ci złożyć na życzenie,zgodnie z podaną ceną.
Może i wygodniej ale wg. mnie lepiej ''złożyć'' taki komputer niż kupować go w sklepie ponieważ do takiej ceny możesz spokojnie wg. własnego upodobania włożyć do komputera to co ci się podoba.
Poczytaj w gazetach np. Cd-Action tam są ciekawe zestawy dość tanie i ''dobre''.
Do 1500 zł to raczej będzie krucho jak zauważył MatiPoznan156 ale do granic 2100-2300 można naprawdę zaszaleć.
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !