[Rewelacyjna dieta - Zrzuæ zbêdne kg!]

Wróæ   Forum komputerowe > HydePark > Rozmówki Kontrolowane

Rozmówki Kontrolowane rozmowy kontrolowane na kontrowersyjne tematy

Odpowiedz

LinkBack Narzêdzia w±tku Wygl±d
stare 29-11-08, 12:05   #1
Trial Member

Rozdane podziêkowania: 0
Podziêkowano mu 0 razy
Si³a reputacji: 0
Reputacja: 5
Domy¶lnie mi³o¶æ sprzed lat

na naszej klasie znalaz³em zaproszenie od mojej by³ej mi³o¶ci.To by³o jak grom z jasnego nieba.nie widzia³em jej od wielu ,wielu lat.Mam rodzinê ,dzieci ale to uczucie od¿y³o z tak± si³± ¿e a¿ siê bojê co bêdzie dalej. O przyja¼ni mêsko damskiej wiem ¿e jest trudna do utrzymania w ryzach i prêdzej czy pó¼niej zaci±gnie do ³ó¿ka.Czy mieli¶cie podobne do¶wiadczenie i jak siê ono dalej potoczy³o.mo¿e z waszych wypowiedzi wy³owiê jakie¶ rady które mi pomog±...
trawak jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
mi³o¶æ sprzed lat
stare 29-11-08, 12:05   #1,5
Pani Kontekstowa
¦licznotka

Zarejestrowana: Jun 2007
Podziêkowa³a: 15
Otrzymanych podziêkowañ: 89
Si³a reputacji: 10
Punkty reputacji: 205
Domy¶lnie mi³o¶æ sprzed lat

Pani Kontekstowa jest teraz aktywna  
stare 02-12-08, 10:17   #2
Junior Member

Rozdane podziêkowania: 2
Podziêkowano mu 3 razy
Si³a reputacji: 17
Reputacja: 17
Domy¶lnie Odp: mi³o¶æ sprzed lat

Ciê¿ko tak odpowiedzieæ,bo nie wiem jaka jest Twoja i jej sytuacja rodzinna.czy macie rodziny,dzieci.
Gdy tak jest to sprawê bym zostawi³ w spokoju a je¿eli jeste¶cie singlami to nie zastanawiaj siê ani chwili.
araxiel jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 02-12-08, 15:56   #3
..:::sDcv:::..Member...

Sk±d: Z Piek³a zwanego ¦wiatem Ludzi
Rozdane podziêkowania: 100
Podziêkowano mu 50 razy
Si³a reputacji: 29
Reputacja: 64

Po skonfrontowaniu tego co by³o z rzeczywisto¶ci± nie zostaje nic prócz wspomnieñ, marzeñ, które okazuj± siê tylko tym z³udzeniami, a kochana osoba tylko mglistym idea³em. Wiem po sobie, bo znam to uczucie i moim zdaniem nie warto siê anga¿owaæ
wolf jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 09-12-08, 19:33   #4
Trial Member

Podziêkowano mu 0 razy

no to mnie nie pocieszyli¶cie,jestem ¿onaty i jak to piêknie mówi± prawie rozwiedziony,mam dzieci,ona te¿ ma,jest po przej¶ciach,po rozwodzie.
czyli co? rozsadek?czy tego nie bêdê ¿a³owa³ tak jak za pierwszym z ni± rozstaniem?bojê siê zbli¿yæ do kogokolwiek,ona jest zawsze blisko mnie od lat w sercu i nagle mówi ja ¿yjê,pamiêtam i miêdzy wierszami kocham!
wiecie co wkrótce zdecydujê co zrobiæ.napisze wam o tym co z tego wysz³o
trawak jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 10-12-08, 08:14   #5

Rozdane podziêkowania: 18
Podziêkowano mu 10 razy
Si³a reputacji: 25

Cz³owieku odpu¶æ sobie . Ja te¿ mam rodzinê i by³em w podobnej sytuacji ale nigdy bym czego¶ takiego nie zrobi³ . Te¿ by³em m³ody i rzadko kiedy której¶ pannie odpuszcza³em ale w koñcu przysz³a "kryska na matyska " Ciesze siê tym co mam a mam naprawdê wspania³± kobietê któr± bardzo kocham
tomato jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
tomato otrzyma³ podziêkowania za ten przydatny post od:
madzia75 (10-12-08)
stare 10-12-08, 11:45   #6
V.I.P_sDcv

Sk±d: ¶wiêtokrzyskie
Rozdane podziêkowania: 60
Podziêkowano mu 82 razy
Si³a reputacji: 109
Reputacja: 426

Awards Showcase

Witaj w klubie:) Ja moj± by³± spotka³em po 2 latach od zakoñczenia zwi±zku.

Ostatnio edytowane przez vegeta82 ; 19-01-09 o 08:54
vegeta82 jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 13-12-08, 23:38   #7
Po prostu lilka

Rozdane podziêkowania: 1,133
Podziêkowano mu 98 razy
Si³a reputacji: 56
Reputacja: 818

Awards Showcase

Nie wchodzi siê dwa razy do tej samej rzeki- to jest jak odgrzewany obiad- wiesz czego mo¿esz siê spodziewaæ, ale ten smak jest ju¿ zepsuty.
Zastanów siê dlaczego i jak zakoñczy³ siê Wasz zwi±zek i czy to mo¿e siê powtórzyæ. Ludzie nie zawsze ucz± siê na b³êdach. Kobiety tak maj±, ¿e przewa¿nie decyduj± siê na ponowny zwi±zek z tym samym facetem bo licz±, ¿ê co¶ siê zmieni, ¿e udoskonal± wady faceta, sprawi±, ¿e bêdzie szczêsliwy i ¿e bêdzie taki, jakim go widz± oczami wyobra¼ni.

Nasza Klasa rozbi³a ju¿ wiele zwi±zków w tym i ma³¿eñskich. To, co zamieszczamy w internecie jest tylko cz±stk±, namiastk± prawdy o nas samych- reszta to bardziej lub mniej udany zabieg autokreacji.

Pomy¶l, czy gdyby¶cie do siebie wrócili to czy podczas ostrej wymiany zdañ, jakiejkolwiek k³ótni nie nawi±zywaliby¶cie do dawnych zdarzeñ, nie wytykaliby¶cie sobie minionych win? Co tak naprawdê o niej wiesz? Jakim ona jest teraz cz³owiekiem? Jak bardzo Twoje wyobra¿enie o niej jest bliskie prawdzie a w jakim stopniu jest Twoim oczekiwaniem?

Nawiazuj±c do wypowiedzi jednego z panów- tekst kobiety <<bo m±¿ mnie nie rozumie>> nie jest znowu takim ewenementem i pro¶ciej zamkn±æ ca³± sprawê w tych daj±cych pole do interpretacji s³owach ni¿ t³umaczyæ o co tak naprawdê chodzi. I jestem przekonana, ¿e my, kobiety u¿ywamy tego usprawiedliwienia maj±c pe³n± ¶wiadomo¶æ jego znaczenia. Kobieta wówczas nie szuka odmiany, wra¿eñ, zabawy tylko ma poczucie odrzucenia, odsuniêcia na dalszy plan, zaniedbania i zepchniêcia ze statusu partnerki do ni¿szej rang± w zwi±zku sprz±taczki, kucharki itp.
Mê¿czy¼nie ³atwiej przechodz± przez usta s³owa szeptane tej drugiej <<bo ¿ona mnie nie rozumie>> i wypowiada je maj±c zupe³nie co innego na my¶li ni¿ kobieta bêd±ca w tej samej, intymnej sytuacji.
Je¶li siê mylê- poprawcie mnie.
lilia jest online   Odpowied¼ z Cytatem
stare 15-12-08, 09:22   #8
Junior Member

Podziêkowano mu 3 razy

Du¿o w tym racji co piszesz,jednak nie mo¿na tak,moim zdaniem wszystkiego generalizowaæ.
Ja te¿ przez przypadek spotka³em kiedy¶ moj± by³±.Po jakim¶ czasie zdoby³a mój numer telefonu i zadzwoni³a.Umówili¶my siê raz,drugi.
Po jakim¶ czasie skoñczy³o siê to wiadomo jak.No i tu zaczê³a siê niespodziewajka.
Okaza³o siê,i¿ przyczyn± tego,¿e jej siê ca³e ¿ycie wali i jest nieszczê¶liwa jestem ja,bo chcia³a byæ ze mn± a ja nie chcia³em.
W dodatku zaczê³a wyci±gaæ jakie¶ historie sprzed 12 lat.
To by³ koszmar!
Wtedy wyleczy³em siê ze starych mi³o¶ci.

I nie tylko Nasza Klasa jest przyczyn± rozbitych zwi±zków.Mo¿e ona jest tylko dobry pretekstem do tego.
A my szukamy dawnych sympatii,bo w pamiêci mamy przewa¿nie dobre wspomnienia zwi±zane z t± osob± i dlatego ³udzimy siê,¿e tak dalej mo¿e byæ.

Tylko wtedy to by³a szaleñcza mi³o¶æ a teraz to jest ¿ycie.
stare 15-12-08, 10:32   #9
V.I.P_sDcv

Sk±d: ¶wiêtokrzyskie
Rozdane podziêkowania: 60
Podziêkowano mu 82 razy
Si³a reputacji: 109
Reputacja: 426

Awards Showcase

Cytat:
Napisa³ li_lia Zobacz post
Nie wchodzi siê dwa razy do tej samej rzeki- to jest jak odgrzewany obiad- wiesz czego mo¿esz siê spodziewaæ, ale ten smak jest ju¿ zepsuty.
Zastanów siê dlaczego i jak zakoñczy³ siê Wasz zwi±zek i czy to mo¿e siê powtórzyæ. Ludzie nie zawsze ucz± siê na b³êdach. Kobiety tak maj±, ¿e przewa¿nie decyduj± siê na ponowny zwi±zek z tym samym facetem bo licz±, ¿ê co¶ siê zmieni, ¿e udoskonal± wady faceta, sprawi±, ¿e bêdzie szczêsliwy i ¿e bêdzie taki, jakim go widz± oczami wyobra¼ni.

Nasza Klasa rozbi³a ju¿ wiele zwi±zków w tym i ma³¿eñskich. To, co zamieszczamy w internecie jest tylko cz±stk±, namiastk± prawdy o nas samych- reszta to bardziej lub mniej udany zabieg autokreacji.

Pomy¶l, czy gdyby¶cie do siebie wrócili to czy podczas ostrej wymiany zdañ, jakiejkolwiek k³ótni nie nawi±zywaliby¶cie do dawnych zdarzeñ, nie wytykaliby¶cie sobie minionych win? Co tak naprawdê o niej wiesz? Jakim ona jest teraz cz³owiekiem? Jak bardzo Twoje wyobra¿enie o niej jest bliskie prawdzie a w jakim stopniu jest Twoim oczekiwaniem?

Nawiazuj±c do wypowiedzi jednego z panów- tekst kobiety <<bo m±¿ mnie nie rozumie>> nie jest znowu takim ewenementem i pro¶ciej zamkn±æ ca³± sprawê w tych daj±cych pole do interpretacji s³owach ni¿ t³umaczyæ o co tak naprawdê chodzi. I jestem przekonana, ¿e my, kobiety u¿ywamy tego usprawiedliwienia maj±c pe³n± ¶wiadomo¶æ jego znaczenia. Kobieta wówczas nie szuka odmiany, wra¿eñ, zabawy tylko ma poczucie odrzucenia, odsuniêcia na dalszy plan, zaniedbania i zepchniêcia ze statusu partnerki do ni¿szej rang± w zwi±zku sprz±taczki, kucharki itp.
Mê¿czy¼nie ³atwiej przechodz± przez usta s³owa szeptane tej drugiej <<bo ¿ona mnie nie rozumie>> i wypowiada je maj±c zupe³nie co innego na my¶li ni¿ kobieta bêd±ca w tej samej, intymnej sytuacji.
Je¶li siê mylê- poprawcie mnie.
Droga kole¿anko zwalanie wszystkiego na wady faceta i próba zmian jego w³asnego "ja" tylko po to aby mieæ ksiêcia z bajki te¿ nic nie da. Trzeba albo zaakceptowaæ jego wady albo nie i na odwrót. Facet te¿ musi zaakceptowaæ twoje wady... No i skoro uwa¿asz ¿e lepiej powiedzieæ m±¿ mnie nie rozumie ni¿ porozmawiaæ z nim na tematy , których ON nie rozumie bo tak jest pro¶ciej . A s³owa : "
Mê¿czy¼nie ³atwiej przechodz± przez usta s³owa szeptane tej drugiej <<bo ¿ona mnie nie rozumie>> i wypowiada je maj±c zupe³nie co innego na my¶li ni¿ kobieta bêd±ca w tej samej, intymnej sytuacji." s± bzdur± zwa¿ywszy na dwa piêkne s³owa "szeptane intymnie " :) Kto¶ tu sobie przeczy , albo dla ciebie s³owo intymnie ma inne znaczenie ni¿ dla wiêkszo¶ci kobiet.
vegeta82 jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 15-12-08, 11:53   #10
Po prostu lilka

Rozdane podziêkowania: 1,133
Podziêkowano mu 98 razy
Si³a reputacji: 56
Reputacja: 818

Awards Showcase

Mój Drogi!
Oczywi¶cie, ¿e posz³am na ³atwiznê w moim po¶cie i wrzuci³am najczêstsze sposoby postepowania i rozumowania wyznawane przez kobiety.
W moim mniemaniu nie istnieje obiekt zwany Mê¿czyzn± idealnym ( czytaj Ksi±¿e z bajki) i w zwi±zku nie chodzi o to, by kogo¶ zmieniaæ tylko wp³yn±æ na jego stosunek do naszej osoby.

W sytuacji, gdy kobieta nalega na powtórkê z rozrywki i decyduje siê na zej¶cie z by³ym partnerem to w³a¶nie o tak± zmianê jej chodzi- bo je¶li on nie traktowa³ jej jako równej sobie, nie istnia³a miêdzy nimi gruba niæ porozumienia, wzajemnego szacunku i ca³e ich bycie ze sob± opiera³o siê na czym¶, co nie jest solidnym filarem zwi±zku na resztê ¿ycia to jej nie chodzi o to, by przesta³ rozrzucaæ skarpetki, pozostawiaæ po sobie brudny zlew przepe³niony naczyniami itp. ale o to, aby zrobi³ co w jego mocy, by ona poczu³a, ¿e jest dla niego kim¶ wa¿nym, z kim on chce byæ i przezwyciê¿aæ nawet ciê¿kie, beznadziejne sytuacje.
Ale je¶li s±dzi, ¿e bêd±c bardziej cierpliwa, lub bardziej zdecydowana, ¿e poka¿e mu czego chce i zacznie wcielaæ w ¿ycie plan ulepszenia faceta to z pewno¶ci± skoñczy siê to pora¿k±.

Nie s±dzê, ¿e lepiej powiedzieæ o partnerze, ¿e mnie nie rozumie i odgrywaæ rolê najwiêkszej cierpiêtnicy i na to ³apaæ innych przedstawicieli p³ci brzydszej ( :) ) - nigdzie tak nie napisa³am. Ciê¿ko jest wyt³umaczyæ komu¶, kto nie jest bezpo¶rednio zaanga¿owany w nasze ¿ycie, jak naprawdê uk³adaj± siê relacje z partnerem. Czasem towarzyszy temu wstyd, ¿e pozwoli³o siê do czego¶ takiego dopusæiæ, gniew, ¿e by³o siê bezsilnym, ¿al, ¿e przecie¿ nie tak mia³o byæ. Kiedy zawodz± wszelkie sposoby porozumienia i zostaje bezsilno¶æ przemieszana innym uczuciem o negatywnym zabarwieniu mo¿na to wszystko zamkn±æ w³a¶nie w tych s³owach i wówczas nie chodzi o to, ¿e kobieta ma wymówkê, usprawiedliwia swój czyn ,,bo m±¿ jej nie rozumie>> ( chocia¿ i tak próbuje tym zag³uszyæ wyrzuty sumienia), ale o to, ¿e tak jest naprawdê i ona zrobi³a ju¿ wszystko, by to zmieniæ.
Zasadnicza ró¿nica polega na tym, ¿e my, kobiety mówimy o tym, co nas boli, czujemy tak± potrzebê wygadania siê, podzielenia z kim¶ problemem, a Wy, mê¿czy¼ni czasem nie potraficie szczerze porozmawiaæ z nami i wyja¶niæ tego, co Wam na sercu zalega. ,,¯ona mnie nie rozumie>> jest wiêc albo tekstem, aby przekonaæ do siebie inn± kobietê, aby j± poruszyæ, wzbudziæ w niej opiekuñcze instynkty ( czy te¿ inne) czyli sprytnym wybiegiem lub najzwyczajniej w ¶wiecie jest prawd±- wszystko zale¿y od sytuacji.
Z intymno¶ci± mia³am na my¶li gdy mog± porozmawiac w 4 oczy i niekoniecznie chodzi³o mi o seks.
lilia jest online   Odpowied¼ z Cytatem
stare 15-12-08, 16:23   #11

Rozdane podziêkowania: 18
Podziêkowano mu 10 razy
Si³a reputacji: 25

Cytat:
W moim mniemaniu nie istnieje obiekt zwany Mê¿czyzn± idealnym ( czytaj Ksi±¿e z bajki) i w zwi±zku nie chodzi o to, by kogo¶ zmieniaæ tylko wp³yn±æ na jego stosunek do naszej osoby.
We wszystkich naszych dziejach wyznacznikiem tego ¿e mê¿czyzna by³ Ksiêciem oprócz odpowiedniego pochodzenia by³a równie¿ wa¿na wielko¶æ jego sakiewki (czytaj portfela ,karta kredytowa )
Co do zmieniania kogo¶ a w szczególno¶ci kobiet (nie jestem mêsk± szowinistyczn± ¶wini± ) to jest takie przys³owie " starego psa nie nauczysz nowych sztuczek .
Cytat:
Ale je¶li s±dzi, ¿e bêd±c bardziej cierpliwa, lub bardziej zdecydowana, ¿e poka¿e mu czego chce i zacznie wcielaæ w ¿ycie plan ulepszenia faceta to z pewno¶ci± skoñczy siê to pora¿k±.
No chyba ¿e "pantofel " bo w ka¿dym innym przypadku skoñczy siê to totaln± pora¿kom . Sk±d ja to znam ?

Cytat:
Z intymno¶ci± mia³am na my¶li gdy mog± porozmawiac w 4 oczy i niekoniecznie chodzi³o mi o seks.
Sex jest najlepszy Nie uk³ada siê w ³ó¿ku nigdy nie bêdzie siê uk³ada³o
w ¿yciu.
tomato jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 15-12-08, 22:13   #12
Trial Member

Rozdane podziêkowania: 7
Podziêkowano mu 0 razy
Si³a reputacji: 13

spokojnie przecie¿ to tylko zaproszenie, a nie niemoralna propozycja. moja rada ochloñ, pozwol emocjom sie uspokoic - niech ta euforia opadnie, podejdz do sprawy z dystansem i na ch³odno. Nie jestes juz nastolatkiem zeby pozwolic sobie na pewne zachowania tylko odpowiedzialnym mezczyzna, wiec spotkanie po latach nawet jezeli jest to przyslowiowa stara milosc moze byc ciekawym i interesujacym, a przede wszystkim milym wydarzeniem. pozdrawiam
ewel_ad jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 16-12-08, 11:17   #13
Junior Member

Podziêkowano mu 3 razy

Cytat:
Napisa³ vegeta82 Zobacz post
Droga kole¿anko zwalanie wszystkiego na wady faceta i próba zmian jego w³asnego "ja" tylko po to aby mieæ ksiêcia z bajki te¿ nic nie da. Trzeba albo zaakceptowaæ jego wady albo nie i na odwrót. Facet te¿ musi zaakceptowaæ twoje wady... No i skoro uwa¿asz ¿e lepiej powiedzieæ m±¿ mnie nie rozumie ni¿ porozmawiaæ z nim na tematy , których ON nie rozumie bo tak jest pro¶ciej . A s³owa : "
Mê¿czy¼nie ³atwiej przechodz± przez usta s³owa szeptane tej drugiej <<bo ¿ona mnie nie rozumie>> i wypowiada je maj±c zupe³nie co innego na my¶li ni¿ kobieta bêd±ca w tej samej, intymnej sytuacji." s± bzdur± zwa¿ywszy na dwa piêkne s³owa "szeptane intymnie " :) Kto¶ tu sobie przeczy , albo dla ciebie s³owo intymnie ma inne znaczenie ni¿ dla wiêkszo¶ci kobiet.
No w³a¶nie,ka¿dy z nas ma wady i zalety i nie mo¿na urabiaæ drugiej osoby pod swoj± mod³ê.,bo to jest nienaturalne.
Ile to wytrzymasz?Miesi±c??Po to by straciæ szacunek do tej drugiej osoby i dla siebie.

Ile razy ka¿dy z nas udawa³ tego kim nie jest?I wysz³o to nam na dobre?Chyba nie.
Ka¿dy z nas ma obraz swojego idea³u,swojej ksiê¿niczki czy swojego ksiêcia,bo tak jeste¶my stworzeni ale na znalezienie idea³u raczej nie mamy szans.
I tak czy naprawdê chcieliby¶my ten idea³...
Pozdrawiam.
stare 26-04-11, 15:05   #14
Trial Member

Podziêkowano mu 0 razy

Cytat:
Napisa³ trawak Zobacz post
na naszej klasie znalaz³em zaproszenie od mojej by³ej mi³o¶ci.To by³o jak grom z jasnego nieba.nie widzia³em jej od wielu ,wielu lat.Mam rodzinê ,dzieci ale to uczucie od¿y³o z tak± si³± ¿e a¿ siê bojê co bêdzie dalej. O przyja¼ni mêsko damskiej wiem ¿e jest trudna do utrzymania w ryzach i prêdzej czy pó¼niej zaci±gnie do ³ó¿ka.Czy mieli¶cie podobne do¶wiadczenie i jak siê ono dalej potoczy³o.mo¿e z waszych wypowiedzi wy³owiê jakie¶ rady które mi pomog±...
Tak to piêkne uczucie, sama tego dozna³am,

Ostatnio edytowane przez Whitch ; 26-04-11 o 21:05 Powód: du¿e litery, poprawi³am
anka39 jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
stare 26-04-11, 21:25   #15
..::Global sDcv Mod::..

Rozdane podziêkowania: 165
Podziêkowano mu 139 razy
Si³a reputacji: 121
Reputacja: 1033

Awards Showcase

Pozwolê sobie wtr±ciæ swoje trzy grosze.

Je¶li zwi±zek dwojga partnerów oparty jest na mocnej postawie (je¶li siê kochaj±, ufaj± sobie, przyja¼ni± siê, co jest niezmiernie istotne), to nie ma takiej mi³o¶ci sprzed lat, która by to zburzy³a:
po pierwsze cz³owiek z przesz³o¶ci to zupe³nie inna osoba ni¿ cz³owiek tera¼niejszy, zw³aszcza po kilku czy kilkunastu latach, czas nie stoi w miejscu, ludzie te¿ nie
po drugie to co kochamy to nasze wspomnienia i wyobra¿enia, pamiêtamy, ¿e kiedy¶ byli¶my zafascynowani i wydaje nam siê, ¿e po latach odnajdziemy to samo uczucie
po trzecie odgrzewane s± najlepsze pierogi, na ma¶le, czy oliwie, ale jednocze¶nie ciê¿kostrawne, pachnie bosko, a le¿y na w±trobie przez dwa dni, podobnie z odgrzewanymi uczuciami, mira¿, który odbija siê czkawk±

Przerabia³am takie spotkanie po latach, nie warto, siedzieli¶my w kawiarni naprzeciwko siebie, dwa zupe³nie obce sobie istnienia i nawet rozmawiaæ nie by³o o czym, szkoda czasu i wspomnieñ
Whitch jest offline   Odpowied¼ z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
lat, mi³o¶æ, sprzed

Narzêdzia w±tku
Wygl±d

Zasady postowania
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB Code jest W³±czony
EmotikonyW³±czony
[IMG] kod jest W³±czony
HTML kod jest Wy³±czony
Trackbacks are W³±czony
Pingbacks are W³±czony
Refbacks are W³±czony

Podobne w±tki
Temat Autor w±tku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Uwierz w mi³o¶æ (2003) taz1982 Filmy RMVB 3 09-06-09 13:50
Czy mi³o¶æ ma sens wolf Rozmówki Kontrolowane 97 26-01-09 19:17
RH+ - Po Prostu Mi³o¶æ tom19821004 Teledyski/Filmy z klubów i koncertów 0 24-03-08 11:19

Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym!
Zarejestruj siê, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, bêdziesz mia³(a) pe³ny dostêp do zawarto¶ci forum!
Nowe znajomo¶ci i ciekawe dyskusje, s± na wyci±gniêcie rêki !

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:06.