Czy znacie jakieś ciekawe strony www?? Jeśli tak to zapodajcie. I nie chodzi mi tu o jakies popularne typu yutube, wrzuta, nasza-klasa czy dobreprogramy.pl.
Ja ostatnio trafiłem na 2 ciekawe tropy:
www.okładki-dvd.pl - niezła stronka na której znajduje się ogrom okładek w wysokiej rozdzielczości
http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721 - śmieszna stronka, podajemy tam swoje imie i nazwisko oraz wybieramy płeć (*Bishoujo = female
*Bishounen = male) a generator przetłumacza je na język japoński :)
obczaj.net - fun na poczcie - Mercedes F700- na tej stronie są publikowane załączniki od e-maile przysyłanych od internautów. Można znaleźć tu dużo śmiesznych rzeczy. Może już słyszeliście o tej stronie ale ja natknąłem się na nią niedawno.
Tutaj znalazlem strone, na ktorej podawane sa swiatowe statystyki dotyczace m.in. przyrostu populacji czy zuzywanych zasobow i energii, update'owane w czasie rzeczywistym - znaczy sie, wszystko na bierzaco, online :
Stronka, na ktorej mozemy sprawdzic jak popularne jest nasze nazwisko, ilu ludzi w Polsce jest z takimi nazwiskami oraz jakie obszary kraju zamieszkuja. Jest jeszcze wiele innych ciekawych opcji....
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !