Chciałbyś pomóc w rozwoju forum? Zostań Moderatorem!
Już dzisiaj możesz zostać członkiem świetnej ekipy najlepszego forum w Polsce!
Zostań moderatorem sDcv a w zamian otrzymasz:
- unikalny kolor nicka
- dostęp do konta premium RS!
- władzę na forum
- satysfakcję że robisz coś dobrego dla sDcv
- zdecydowanie większe możliwości niż reszta użytkowników
- możliwość awansu
- dostęp do działu V.I.P
- dostęp do pokoju dla Administracji
- zwiększona skrzynka PM
Należy odpowiedzieć na pytania:
- Ile czasu spędzasz na SDCV.PL??
- Dlaczego chcesz zostać Moderatorem??
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu??
- Ile masz lat?
Ewentualnie proszę napisać coś o sobie.
Wymagania :
Moderator ma świecić przykładem i pomagać innym użytkownikom.
Zgłoszenia piszcie w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez RaV ; 17-09-09 o 14:09
RaV otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
Dodajemy tutaj tylko podania na Moderatora, wszelkich odpowiedzi udziela tylko Administracja osoby trzecie mające jakiekolwiek sugestie prośby itd... odsyłamy na PW do jednego z nas
Administracja sDcv
Mysle ze dosc jusz mnie znacie, nie prosze o range tylko o mozliwosc moderowania bledow jakie napotkam na sDcv, jesli chodzi o wymagania to mysle ze kiedy moge to czasu spedzam tu dosc, doswiadczenie w moderowaniu mam niewielkie bo tylko z tad. Wiem ze chcecie ludzi na stale, ale tego pewien nie jestem co bedzie ze mna , wiec zglaszam podanie na trial mod , jesli bede tu tylko kilka m-cy to napewno bede pomocny , a moja obecnosc mam nadzieje nikomu nie bedzie przeszkadzac.
- Ile czasu spędzasz na SDCV.PL??
- Dlaczego chcesz zostać Moderatorem??
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu??
- Ile masz lat?
Po dość długim czasie zastanawiania postanowiłem spróbować złożyć podanie.
Zmotywował mnie do tego loopo...
Jestem już dość długo na tym forum i udzielam się.
Spędzam dość dużo czasu na sdcv... (około 3 godzin dziennie)
Dostałem propozycje na moderowanie jakiś czas temu...
Chcę włożyć swój wkład w życie forum
Na forum prawie wszyscy z ekipy mnie znają
(''Dziadek'')
Nie na widzę gdy ktoś za wszelką cenę nie chce stosować się do regulaminu...
Czekam na odpowiedź.
PS. Jeśli już zostanę moderatorem to proszę o normalnego moda a nie Triala
Ponieważ nie ładnie to wygląda.
Myślę że z racji mojego długiego stażu na sdcv, mogę o to prosić...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Eugeniusz Siekiera ; 11-06-10 o 18:56
Powód: prywatne dane
Nie wiem czy ja mogę się zgłosić ale dość dużo czasu spędzam na forum w moderowaniu mam niezłe doświadczenie. I nie mam zbytnio co robić teraz to się zgłaszam.
Zgłaszam się miałem kilka moderatórów na forum tego typu uploadowałem itp. na forum spędzałem ok. 4 godzin dziennie.Forum będę poświęcał dużo czasu.Chcę zostać moderatorem, gdyż mam juz w tym doświadczenie i pomagać innym użytkownikom.
Witam.
Chciałbym powrócić na stanowisko moderatora sdcv i przepraszam ze mnie nie było ale nie miałem dostępu do internetu. - Ile czasu spędzasz na SDCV.PL?
Spędzam na forum około 2-4h. - Dlaczego chcesz zostać Moderatorem?
Gdyż lobię to prace. - Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu?
Tak. bylem tu moderatorem i na innej sławnej stronie której nie podam gdyż nie chce reklamować. - Ile masz lat?
Lat mam 21.
Witajcie na imie mam Kamil. Lat mam 19. SDCV.PL bywam od niedawna, zarejestrowałem się wcześniej jednak nie miałem internetu i to jest powodem tego, że nie często odwiedziałem to forum.Moderatorem chce być, ponieważ lubię pracować jako moderator i chciałbym pomóc w rozwoju forum.Doświadczenie w moderowaniu mam dość duże aktualnie jestem Moderatorem próbnym na forum, które stoi na tym samym skrypcie co sdcv. Jednak tam się zbyt wiele nie dzieje i dlatego bardzo chciałbym być moderatorem tutaj.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania i to że postów mam bardzo mało, nie wpłynie na decyzję, gdyż mogę obiecać, że się to zmienić, zaraz po tym gdy przyznacie mi range, można powiedzieć, że ranga mnie motywuje.
Mam problem z wysłaniem PM. Pokazuje mi sie to: You have reached your stored private message quota and cannot send any further messages until space has been created.
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !