Chciałbyś pomóc w rozwoju forum? Zostań Moderatorem!
Już dzisiaj możesz zostać członkiem świetnej ekipy najlepszego forum w Polsce!
Zostań moderatorem sDcv a w zamian otrzymasz:
- unikalny kolor nicka
- dostęp do konta premium RS!
- władzę na forum
- satysfakcję że robisz coś dobrego dla sDcv
- zdecydowanie większe możliwości niż reszta użytkowników
- możliwość awansu
- dostęp do działu V.I.P
- dostęp do pokoju dla Administracji
- zwiększona skrzynka PM
Należy odpowiedzieć na pytania:
- Ile czasu spędzasz na SDCV.PL??
- Dlaczego chcesz zostać Moderatorem??
- Czy masz jakieś doświadczenie w moderowaniu??
- Ile masz lat?
Ewentualnie proszę napisać coś o sobie.
Wymagania :
Moderator ma świecić przykładem i pomagać innym użytkownikom.
Witam ja spedzam czasu około 15 minuta,moderatorem to 2 godz
mam własną strone internetową i na 1 stronie mam moderatora,mam 15 lat,chce zostac moderatorem bo chce dawac przykład innym.
Black-Men - trzeba zważyć a to, że masz tylko jeden post. Trudno ocenić, czy możesz dawać przykład użytkownikom po dwóch zdaniach, które napisałeś tutaj ;). Napisz trochę postów dla sDcv i złóż podanie jeszcze raz, tym razem bardziej się rozpisz i pokaż, że dużo tracimy nie mając Ciebie w ekipie.
Kurtis otrzymał podziękowania za ten przydatny post od:
Chciałem zgłosić swoją kandydaturę na moderatora, ponieważ chciałbym coś dać od siebie dla forum i sprawić aby było przejrzyste
Znacie mnie tutaj więc nie muszę pisać, że poświęcam sporo czasu na przeglądanie różnych działów. Jeśli chodzi o doświadczenie to jestem w stanie pojąć w niedługim czasie o co chodzi. A tak poza tym to mam na imię Janusz i skończone 22lata:)
Od siebie: Lubię porządek i nie toleruję chamstwa. Oglądam sporo filmów i słucham różnych gatunków muzycznych.
Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało
P.S. Zmienię sobie też nick tak żeby nie było niedomówień co do płci;)
Ostatnio edytowane przez Mr_Sound ; 27-09-09 o 11:33
zdecydowanie zmadrzalem :) troszeczke sie zdarza ze znowu przyspamiam na CB ale coraz mniej :) moglbybyc na poczatek jak maly dzial zebym pokazal co potrafie i nie napsocil :)
Odpowiedź jest prosta, miałeś swoją szansę, swoje 5minut i dobrze wiesz co w tym czasie zrobiłeś.
Niestety nie zostaniesz moderatorem tego forum, a przynajmniej nie w najbliższym czasie. Jeżeli denerwują Cię nieaktywne linki, proponuję raportować, na pewno ktoś się tym zajmie : )
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !