Po paru tygodniach zmian na forum (zapewne każdy z Was zauważył nowe dodatki i modyfikacje), w końcu odzyskaliśmy w pełni sprawny system orderów : )
W tym temacie proszę Was, abyście się zgłaszali po nie (sam będę wyszukiwał użytkowników, jednakże nie chcę aby ktoś został pominięty).
A ja? A ja mogę tylko pomarzyć - pomimo swoich 1800 postów tylko i wyłącznie własnego, osobistego uploadu... Bo jakiś (w słowniku ludzi kulturalnych brak odpowiedniego określenia) Nekromanta dla własnej, szczeniackiej satysfakcji był łaskaw spie..... mi reputację....
P.S. Napisałem nie dlatego, żebym o coś prosił. Napisałem co myślę na ten temat.
Ostatnio edytowane przez budimex ; 21-04-10 o 22:19
vagabond: srebny - powyżej 650 postow
baron : brązowy – 25 (liczba pkt. reputacji)
viscount: brązowy - 30 (liczba dzięksów)
do innych chyba sie nie kwalifikuje, ( no kiedys wygralem plebiscyt na Najbardziej pomocny user, chyba ) to moze chociaz wstazke za to , no chyba ze cos sie zmienilo?
A tak serio , takie odznaczenia jednak troche motywuja ( przynajmniej mnie ) no i profil jest atrakcyjniejszy.
Pozdrawiam
Witaj na Sdcv.pl! - Najlepszym forum komputerowym! Zarejestruj się, a gdy tylko aktywujesz swoje konto, będziesz miał(a) pełny dostęp do zawartości forum!
Nowe znajomości i ciekawe dyskusje, są na wyciągnięcie ręki !