11-12-08, 22:05
|
|
|
Trial Member
|
Odp: Natrętny wirus!
Cytat:
Napisał girolamo
Witam. Mam problem ze swoim komputerem. Więc mam Wirusa na kompie którego mój AntyVisrus nie znajduje niestety. Na pulpicie ciągle mi się "robią" skróty o tematyce erotycznej i jakiś niby antyvirus "micro AV". Który jak sądzę sam jest wirusem. Nie wiem jak to usunąć :/ Prosze o pomoc
Logi z combofixa
I HJ
Z góry dziękuje
|
Witam!
Miałem kiedys taki sam problem, ale poczytałem o tym wszystkim, czyli o wirusach, spyware... Poczytałem rankingi programów antywirusowych i antyspyware i kupiłem Webroot antivirus with antispyware i od tamtej pory nie mam zadnych problemów z kompem.
Pomysłowość programu polega na tym że jest to produkt z polączenia dwóch firm ''Webroot'', który specjalizuje sie w programch szpiegujących i wyłudzających i "Sophos'', która zajmuje sie wirusami. Program ten m.in blokuje dostęp do stron potencjalnie zagrorzonych, prznosi do kwarantanny od razu rzeczy które sciagneliśmy a sa zawirusowane np w rar. saknuje e-mail, skanuje pamięć ram i wiele innych...
Różni sie od Kasperskiego m.in tym ze Kasperski czesto oszukuje.
Webroot | Webroot AntiVirus with AntiSpyware
Proponuje ściagnąć trial p przskanowac komputer za free i wtedy bedziesz wiedział co zanlazł i poczytać coś o tym, niestety nie da rady tego usunąć bez zakupu programu. Wadą dla niektórych jest tez to ze jest on po angielsku.
A seriala do niego możesz poszukać na Serials & keys - unlocks the world
Pozdro!
|
|
|